Щамът Омикрон се разпространява невероятно бързо в цял свят. Не причинява

...
Щамът Омикрон се разпространява невероятно бързо в цял свят. Не причинява
Коментари Харесай

Незабавно започнете да ядете това, пипнете ли Омикрон

Щамът Омикрон се популяризира необикновено бързо в целия свят. Не предизвиква доста тежки признаци, изключително спрямо други варианти, само че тялото въпреки всичко се нуждае от избрани артикули, с цел да се възвърне по-бързо.

Доктор Робърт Лахита от Кентъки приказва за това какви храни би трябвало да бъдат включени в менюто ви.

Разбира се, съгласно докторите, най-хубавият метод да отбраните тялото си е като се ваксинирате. Коронавирусът много постоянно предизвиква загуба на вкус при пациентите.

Лекарят означи, че доста пациенти се оплакват, че вирусът е предизвикал доста мощни болки в гърлото. Заразените с ковид нормално освен изпитват усложнения да ядат, само че даже и да пият вода.

Специалистът поучава в сходни обстановки да включите кисело мляко в менюто си. Продуктът е с текстура, която няма да нервира гърлото. Освен това съдържа задоволително протеини и други потребни субстанции. С тяхна помощ ще бъде допустимо да се поддържа силата и да се помогне на тялото да се бори с заболяването. Лекарят поучава също по този начин да добавите банан или други плодове към киселото мляко.

Когато сте инфектирани с ковид, е доста значимо да пиете колкото е допустимо повече течност. Ако вирусът е предизвикал повръщане или диария, тогава отличен вид би била вода с електролити, която може да поддържа естествени равнища на сол и калий.

Когато няма безусловно никакъв вкус, тогава би трябвало да употребявате специфичен протеинов шейк. Не всички хора губят апетита си, когато са инфектирани с ковид. Ако това не се случи, тогава диетата би трябвало да включва оптимално количество кръстоцветни зеленчуци и изключително броколи.

Лекарят предлага да не стартирате да ядете в огромни количества и е целесъобразно да избягвате тези храни, които съдържат прекалено много захар./Zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР